Scroll for at se mere

The First Masterpieces

AF HANS J. WEGNER
FSC®-certificeret Eg, Sæbe, Papirgarn, Natur flet, Ryg: finér, eg, Prop: eg
5.615 DKK
Læs mere
FSC®-certificeret Eg, Sæbe, Papirgarn, Natur flet
5.635 DKK
Læs mere
Eg, Sæbe, Papirgarn, Natur flet
20.940 DKK
Læs mere
Eg, Olie, Papirgarn, Natur flet, Ryg: finér, valnød, Prop: eg
9.745 DKK
Læs mere

Scroll for at se mere

CRAFTED CONTOURS

OW58 T-STOLENaf Ole Wanscher
Nyhed
undefined

BM0488S | Table Bench | 69x46

Eg, Olie, FSC®-certificeret Rørflet
6.995 DKK
undefined

BM0488 | Table Bench | 138x46

Eg, Olie, FSC®-certificeret Rørflet
9.995 DKK

Udforsk mere

Boliger

Indretningsarkitekterne i den hollandske designvirksomhed Framework Studio har skabt et moderne hjem med udgangspunkt i bygningens historie og det omgivende landskab.

Klassikere

Wegners stole er verdensberømte, og han bliver ikke uden grund kaldt Stolenes Mester. Ud over den ikoniske Wegner Y-stol står den danske møbeldesigner bag en lang række lænestole og spisebordsstole.

Eksklusive nyheder

Carl Hansen & Søn markerer 90-året for Kaare Klints Mix Chair og Propeltaburet med en limiteret særudgave, som forener Klints minimalistiske og præcise design med Kvadrat/Raf Simons legende og maleriske tilgang.

Exclusive news

Hans J. Wegners ikoniske loungestole CH445 Wing Chair og CH468 Oculus er blevet fortolket af designeren Ilse Crawford. Stolene er betrukket med stof og ruskind for at skabe taktile former og blødgøre de smukke linjer på stole.

Nyhed

Den berømmede danske designer Ole Wanscher og hans talent for elegante møbler i højeste kvalitet er unægtelig forbundet med den danske designbevægelses karakteristisk enkle æstetik og funktionalitet. Hans OW58 T-Stol fra 1958 er nu blevet relanceret af Carl Hansen & Søn i et samarbejde som på perfekt vis indeholder en dyb respekt for materialer, smukt håndværk og funktion.

Nyhed

Sammenklappelige loungestole med et unikt udtryk, designet af Fabricius Kastholm og udført i højeste standard af en iøjnefaldende sammensætning af certificeret solidt egetræ og kviltet hørkanvas.

Dansk design

Gratis levering*

5 års garanti

Når du vælger et produkt fra Carl Hansen & Søn, får du mere end blot et møbel. Du bliver del af en lang og stolt tradition for smukt og karakteristisk håndværk, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi er verdens største producent af møbler designet af Hans J. Wegner og producerer desuden værker af anerkendte designmestre som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær og Tadao Ando. Carl Hansen & Søn repræsenterer over 100 års dansk designhistorie, og vores møbler sælges over hele verden.

*Ved køb over 500 DKK

Har du brug for hjælp?