Bläddra för att se mer

CH24 WISHBONE CHAIR I NIO NYA FÄRGER

HANS J. WEGNER X ILSE CRAWFORDSE HELA KOLLEKTIONEN

Erbjudandet

KK47000 Safari Chair är ett ikoniskt exempel på Kaare Klints formgivningsfilosofi. Under en begränsad tid erbjuder vi 10% rabatt på tre versioner i läder. Upptäck erbjudandet.

Specialerbjudande

Utforska några fantastiska erbjudanden på design från vår utomhuskollektion. Hitta Cuba Chair designad av Morten Gøttler eller en Deck Chair av Børge Mogensen till ett specialpris under en begränsad period.

Special Edition

CH24 Soft | Hans J. Wegner & Ilse Crawford

bok, soft barley

6 041 SEK

Nyheter

ask, vit olja, läder Thor 307
30 298 SEK
27 951 SEK
Läs mer
Nyheter
ek, olja, Ø340
6 420 SEK
Läs mer
FSC®-certifierad teak, obehandlad, HeritagePapyrus
8 559 SEK
6 395 SEK
Läs mer
FSC®-certifierad ek, rökfärgad olja
10 208 SEK
Läs mer

Kampanj

Carl Hansen & Søns utomhuskollektion består av möbler från banbrytande formgivare och balanserar form och funktion på ett mycket vackert sätt. Mat- och sidobord, ligg- och matstolar, fotpallar, brickor och bänkar – alla möbler delar samma unika egenskaper: hållbarhet, hög kvalitet och naturmaterial i kombination med förstklassigt hantverk.

Bostäder

Framework Studio utgår alltid ifrån byggnadens historia och det omgivande landskapet och har här skapat ett modernt hem som är traditionen trogen.

Klassiker

Wegners stolar är världsberömda och det är inte utan anledning som han kallas Stolarnas mästare. Förutom den ikoniska Wegner Wishbone Chair (Y-stolen) står den danske möbelformgivaren bakom ett brett utbud av fåtöljer och matstolar.

Nyhet

EK61 Opal Pendant designades 1961 men har aldrig varit i produktion tidigare. Nu lanseras den i glas och trä. Espen Klint, son till den framstående danske designern Kaare Klint, ritade denna diskreta och eleganta pendellampa och hade ursprungligen tänkt sig den i veckad plast. Eftersom lampan vid den tiden var för komplicerad att producera har den legat i familjens arkiv fram tills nu.

Nyhet

Den berömda danska designern Ole Wanscher och hans talang för eleganta möbler av högsta kvalitet är onekligen kopplade till den danska designrörelsens karakteristiska enkla estetik och funktionalitet. Hans OW58 T-Chair från 1958 har nu relanserats av Carl Hansen & Søn i ett samarbete som perfekt innehåller en djup respekt för material, vackert hantverk och funktion.

News

Carl Hansen & Son presenterar nu BM0488S bordsbänk - en kortare version av Børge Mogensens berömda bänk med den karakteristiska vävda sitsen, diskreta detaljer och exakt hantverk. Serien har därmed blivit ännu mer flexibel.

Nyheter

Carl Hansen & Son presenterar tillsammans med designstudion EOOS Embrace Sofa – en flexibel modulsoffa med en distinkt trästomme som förenar ett stringent geometriskt uttryck med flexibel komfort och hantverkskänsla på högsta nivå.

Dansk design

Fri leverans*

5 års garanti

När du väljer en produkt från Carl Hansen & Søn får du mer än bara en möbel. Du blir en del av en lång och stolt tradition av vackert och karaktäristiskt hantverk, där ingenting lämnas åt slumpen. Vi är världens största tillverkare av möbler i design av Hans J. Wegner och tillverkar dessutom verk av kända designmästare som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær och Tadao Ando. Carl Hansen & Søn representerar över 100 år av dansk designhistoria, och våra möbler säljs över hela världen.

*Vid köp över 699 SEK

Behöver du hjälp?